• Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
  • 0740 056 851

slider7

cerere oferta2




HACCP reprezinta abrevierea de la Hazard Analysis & Critical Control Point. Obtinerea certificarii HACCP dovedeste clientilor Dvs. ca aveti implementate tehnicile si cerintele pentru a asigura siguranta alimentelor. HACCP este un sistem al sigurantei alimentare bazat pe prevenire, care evidentiaza o metoda sistematica pentru analiza proceselor alimentare, determinand posibilele riscuri si Punctele Critice de Control (PCC) necesare pentru a preveni ca alimentele nesigure sa ajunga la consumator.

Avantajele implementarii si certificarii HACCP

  • Posibilitatea participarii la licitatii (achizitii publice);
  • Imbunatatirea imaginii organizatiei in fata clientilor;
  • Conduce la SATISFACTIA CLIENTULUI;
  • Dobandirea unui avantaj fata de concurenti;
  • Valorificarea optima a oportunitatilor de pe piata;
  • Imbunatatirea sistemului de management al companiei;
  • Castigarea increderii partenerilor de pe piata interna si internationala;
  • Imbunatatirea calitatii proceselor si produselor;
  • Reducerea costurilor interne;
  • Cresterea satisfactiei angajatilor;
  • Prevenirea pierderilor datorate raspunderii juridice pentru produs.