HACCP - Hazard Analysis & Critical Control Point
HACCP reprezinta abrevierea de la Hazard Analysis & Critical Control Point. Obtinerea certificarii HACCP dovedeste clientilor Dvs. ca aveti implementate tehnicile si cerintele pentru a asigura siguranta alimentelor. HACCP este un sistem al sigurantei alimentare bazat pe prevenire, care evidentiaza o metoda sistematica pentru analiza proceselor alimentare, determinand posibilele riscuri si Punctele Critice de Control (PCC) necesare pentru a preveni ca alimentele nesigure sa ajunga la consumator.
Avantajele implementarii si certificarii HACCP
- Posibilitatea participarii la licitatii (achizitii publice);
- Imbunatatirea imaginii organizatiei in fata clientilor;
- Conduce la SATISFACTIA CLIENTULUI;
- Dobandirea unui avantaj fata de concurenti;
- Valorificarea optima a oportunitatilor de pe piata;
- Imbunatatirea sistemului de management al companiei;
- Castigarea increderii partenerilor de pe piata interna si internationala;
- Imbunatatirea calitatii proceselor si produselor;
- Reducerea costurilor interne;
- Cresterea satisfactiei angajatilor;
- Prevenirea pierderilor datorate raspunderii juridice pentru produs.