• Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
  • 0740 056 851

slider7

cerere oferta2




ISO 22000 este un sistem al sigurantei alimentare bazat pe prevenire, care evidentiaza o metoda sistematica pentru analiza proceselor alimentare, determinand posibilele riscuri si Punctele Critice de Control (PCC) necesare pentru a preveni ca alimentele nesigure sa ajunga la consumator. ISO 22000 este un sistem de siguranta alimentara si de management de asigurare a calitatii care a fost conceput si sustinut de jucatori din sectorul productiei de alimente, precum si Carta HACCP. Sistemele ofera un mecanism de control al procesului care are ca scop reducerea sansele de contaminare a produselor alimentare prin reducerea actiunii microbiene la minim. ISO 22000 adopta o abordare proactiva in prevenirea contaminarii alimentelor si pericolele inainte ca acestea sa se intample de fapt.

Este o analiza detaliata a lantului de productie de alimente care identifica si atenueaza toate riscurile potentiale de prelucrare a produselor alimentare si asigura ca produsul final este in siguranta si ca produsul alimentar de calitate este disponibil pentru consum si distributie.

Avantajele implementarii si certificarii ISO 22000:

  • ISO 22000 ofera o abordare proactiva si preventiva fata de securitatea si siguranta alimentara, in sensul ca previne probabilitatea de aparitie a contaminarilor;
  • Permite organizatiei dumneavoastra sa identifice zonele sensibile in sistemele de productie si sa monitorizeze aceste zone;
  • Este critic in reducerea cheltuielilor de testare finale de produse prin asigurarea ca procesul de productie este foarte bine monitorizat;
  • Certificarea este o dovada legitima ca produsele alimentare produse de compania dumneavoastra sunt sigure pentru consumul uman;
  • Duce la satisfactia clientilor;
  • Ofera un cadru certificat global, care va aduce compania dumneavoastra la nivelul de elita al producatorilor.